Sale!

FOA

Rated 3.67 out of 5 based on 3 customer ratings
(3 customer reviews)

RM18.00 RM12.60

“Obefiend adalah anjing suruhan PKR PAS PEKIDA DAP malahan beliau juga adalah agent dan berfahaman masonic (freemason / illuminati).”

– Prince Luqmanul Hakim Bolkiah

FOA di Goodreads!

In stock

Category: Tag:

Description

FOA: Freedom Of Association

Sebuah blog yang sudah meninggal dan kini dihidupkan semula sebagai sebuah buku. Mengandungi beberapa karya yang dipilih dari 1,115 entri. Oh ya, FOA semasa hidupnya telah menghasilkan 29,955 komen dan 5,905,838 page view. Tak termasuk komen “Royi dan Bisjut” tau!

Penulis: Obefiend

ISBN: 978-967-12094-9-3

Mukasurat: 144

Harga: RM18.00

3 reviews for FOA

  1. Rated 1 out of 5

    Huzaifah JEPA

    Ini lah buku paling sampah, bodoh, banyak typo dan paling tak bermanfaat pernah ada dalam sejarah manusia..
    Penulis dia dah la tak berpelajaran dan hanya dapat ilmu dari membaca buku, tapi berlagak pandai,ego tinggi dan berfikiran sampah

  2. Rated 5 out of 5

    Haziq MN

    hoho bg aku ni lah antara kitab2 best aku penah baca.Berdekah dekah aku baca. Penyampaian nya penuh jenaka, santai dan emosi. Kitab ini banyak menyentuh tabiat2 buruk rakyat malaysia drpd pandangan penulis yg tulus ikhlas dari hati. Hamba yakin anda pasti akan tergelak besar baca part ni. penulis juga ada menyentuh isu2 timur tengah yg penuh fakta.

  3. Rated 5 out of 5

    Ataullah

    Aku beli buku ni time kakak aku konvo. Kakak aku kat dalam, aku kat luar gelak sorang-sorang. Orang lain usha je. Tapi ada aku kesah?

Add a review

Your email address will not be published. Required fields are marked *